Poetsen van het exterieur

Poetsen begint met grondig reinigen. Met behulp van hogedrukapparatuur en hoogwaardige shampoos verwijderen we vuil en vet van uw auto. Ook de wielkuipen, velgen, sponningen en motorruimte worden gereinigd en ontvet.

Glansherstel dankzij polijsten

De lak wordt gepolijst. Dat is een specialistische voorbehandeling. Afhankelijk van de staat van de lak, geven we deze in een of meerdere stappen haar oorspronkelijke glans terug. Lichte krasjes verdwijnen hierdoor en de lak wordt diep gereinigd. Na het polijsten glanst de lak weer.  Krassen, steenslag en  beschadigde deurranden schuren we bij en lakken we in. We zouden u op dat moment al een glimmende auto kunnen laten zien, maar dat is te vroeg. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de lak haar glans behoudt. We conserveren deze daarom met een goede lakverzegeling.  Dat is een voorwaarde voor duurzaam resultaat! Ook de velgen, waarin het vuil en remslijpsel is ingebrand, maken we weer als nieuw. 
 
Kunststof delen en bumpers geven we een plastificerende coating. Ze krijgen én behouden daardoor een frisse uitstraling. De ramen worden streeploos gereinigd.
 


TOP OCCASION

Peugeot 107 Active 5Drs
Airco,Led, Navigatie
Meer info € 5.890,-
foto8.JPG

SCHADETAXATIE EN HERSTEL

Schadeherstel o.a.
spotrepair en restylen
Meer info
Maderu
   MARTIN DE RUITER

CONTACT

Valkseweg 104
3771 SH Barneveld
0342-49 19 00
06-154 343 39
info@maderu.nl