Blijvend resultaat

Maderu maakt uw auto van binnen en buiten weer als nieuw. Dat wil zeggen: vuil en vet verwijderen we en alle materialen krijgen hun kleur en glans weer terug. Als u dit effect langdurig wilt behouden, beschermen wij de lak en/of de bekleding.

 

Bescherming van de lak

Elke auto die bij ons gepolijst wordt, wordt standaard voorzien van lakverzegeling. Dat typeert onze aanpak, waardoor we waar kunnen maken wat we beloven: zichtbaar beter resultaat. Blíjvend. Natuurlijk heeft lakverzegeling over een doffe lak geen effect. De Teflon en Waxoyl lakverzegeling die wij toepassen, is bedoeld om de gepolijste lak te beschermen. De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ of Teflon PTFE lakverzegeling een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Door deze lakverzegeling is de lak beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV-straling , zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. Door een grondige behandeling met één van onze lakverzegelingsproducten blijft de laklaag diep glanzen en blijft de kleur behouden. Reinigen met een goede autoshampoo is voldoende voor een blijvend resultaat.Nieuwe auto? Drie jaar garantie!

Is uw auto nieuw en geven wij deze binnen 3 maanden na aanschaf een Waxoyl 100+ behandeling, dan krijgt u drie jaar garantie op de glans van de lak. Is uw auto ouder dan 3 maanden, dan geldt een garantie van 18 maanden. Wij adviseren u vogelpoep direct van de lak te verwijderen om inbranden te voorkomen. Deze beschadiging valt namelijk niet onder de garantie van Waxoyl.TOP OCCASION

Peugeot 107 Active 5Drs
Airco,Led, Navigatie
Meer info € 5.890,-
foto8.JPG

SCHADETAXATIE EN HERSTEL

Schadeherstel o.a.
spotrepair en restylen
Meer info
Maderu
   MARTIN DE RUITER

CONTACT

Valkseweg 104
3771 SH Barneveld
0342-49 19 00
06-154 343 39
info@maderu.nl