Maderu. Zichtbaar beter.

De een brengt zijn geliefkoosde oldtimer. De ander een jonge gebruikte occasion. De een heeft zijn auto net gekocht. De ander rijdt er al jarenlang in. Maar allemaal zijn ze verrast door het werk van Maderu. En dat is precies wat wij u graag laten ervaren. We weten dat het voor u moeilijk kan zijn om een keuze te maken: uw auto snel en goedkoop laten blinken óf uw auto zo laten poetsen dat het resultaat zichtbaar blíjft. Daarom nemen wij graag de tijd om u uit te leggen wat de lak van uw auto nodig heeft én wat wij daaraan doen.

 

Zichtbaar beter!

Poetsen, écht poetsen is meesterwerk. Het vraagt om zorgvuldigheid, een uitstekende voorbehandeling, de beste polijst- en poetsmaterialen en geduld. Veel geduld. Want als u het ons vraagt, telt niet de snelle glans maar het blijvende resultaat. Een lak die na grondig polijstwerk weer straalt van binnenuit en optimaal bescherming biedt tegen aantasting van buitenaf. Zichtbaar beter.
Maderu polijst en poetst de carrosserie, reinigt het interieur en de bekleding, werkt krassen en steenslag bij, is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en reconditioneert – kortom - auto’s compleet. 
Met dezelfde zorg maken wij de occasions klaar die u op deze website ziet staan. 
Lees op deze website meer over onze expertise en kom gewoon eens langs voor een toelichting of een proefrit!
 


TOP OCCASION

Peugeot 107 Active 5Drs
Airco,Led, Navigatie
Meer info € 5.890,-
foto8.JPG

SCHADETAXATIE EN HERSTEL

Schadeherstel o.a.
spotrepair en restylen
Meer info
Maderu
   MARTIN DE RUITER

CONTACT

Valkseweg 104
3771 SH Barneveld
0342-49 19 00
06-154 343 39
info@maderu.nl