Een poetsbeurt door Maderu:

uw auto heeft het verdiend.

Poetsen, vakkundig poetsen, betekent het behoud van de lak, de uitstraling en de waarde van uw auto! Gaat u maar na. Vanaf de eerste kilometer die uw auto rijdt, komt de lak in aanraking met allerlei invloeden van buitenaf, zoals industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, luchtvervuiling, vogelpoep en pekel. En misschien hoort u ook bij de grote groep autobezitters die hun auto elke week wast met een te sterk reinigende shampoo of chemicaliën. Het is niet verwonderlijk dat de lak daardoor aangetast wordt en haar glans verliest.

Grondig en duurzaam gepoetst

Maderu is het autopoetsbedrijf van Martin de Ruiter. Martin heeft jarenlange ervaring in de schadewereld. Hij zag dat poetsbedrijven met grondige kennis van autolakken schaars zijn. Daarom begon hij Maderu. 
Als u uw auto door Maderu laat poetsen:
  • wordt de lak grondig ontdaan van alle vet, vuil en aanslag (het is niet moeilijk om met een snelle poetsbeurt de nog vuile lak te laten glimmen, maar dat effect is van korte duur)
  • krijgt de lak haar oorspronkelijke glans weer terug
  • wordt de lak opnieuw beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf
  • worden ook de minder goed zichtbare delen en de randen gepoetst
  • worden ook de delen van andere materialen gepoetst, zoals de velgen, grille, sierlijsten, emblemen, spiegels en ramen
  • geniet u door deze aanpak héél lang van het resultaat; uw auto behoudt zijn glans, hecht vuil minder snel en gaat het wassen gemakkelijker

U zult merken dat uw auto met een frisse, goed onderhouden lak bij inruil beduidend meer waard is. Een poetsbeurt door Maderu? Uw auto heeft het verdiend. 

 


TOP OCCASION

Peugeot 107 Active 5Drs
Airco,Led, Navigatie
Meer info € 5.890,-
foto8.JPG

SCHADETAXATIE EN HERSTEL

Schadeherstel o.a.
spotrepair en restylen
Meer info
Maderu
   MARTIN DE RUITER

CONTACT

Valkseweg 104
3771 SH Barneveld
0342-49 19 00
06-154 343 39
info@maderu.nl